miercuri, 21 iulie 2021

 Asociația Heracleea

Despăgubiri RCA in caz de accident rutier cu deces!
Regretam cele petrecute si intelegem situatia in care va aflati! De aceea, daca doriti sa incepeti procedurile de obtinere despagubiri pentru accidente rutiere cu deces, trebuie sa retineti cateva aspecte:
Fata de persoana decedata, pot obtine despagubiri cu titlul de daune morale si daune materiale sotul/sotia, copiii, nepotii, fratii, surorile, parintii, bunicii, concubinul/concubina, precum si orice alta persoana care poate dovedi o pierdere suferita;
Firma de asigurari RCA a soferului vinovat acorda fiecarui solicitant despagubirea cuvenita, ci NU in functie de numarul de solicitanti! Se pot obtine despagubiri pana la suma de 6.070.000 euro, atat pentru deces cat si pentru vatamari corporale, in functie de numarul victimelor, modul producerii accidentului, gradul de vinovatie al soferului, etc.Daca doriti, putem sa va obtinem rapid despagubirea RCA, fara instante, fara procese, pe cale amiabila, prin obtinerea de oferte din partea firmei de asigurari RCA a soferului vinovat! Nu va costa nimic relatia cu noi, suportam toate costurile, onorariul este doar de succes, adica ne platiti doar la sfarsit un procent stabilit prin contract din despagubirea care se obtine de la firma de RCA a soferului vinovat.Va asistam de la inceput pana la sfaristul tuturor procedurilor, si pe latura penala si pe latura civila, peste tot, in fata tuturor institutiilor! Va oferim, prin echipa de consilieri juridici, avocati, despagubiri RCA din accidente rutiere cu deces oriunde in Romania: Bucuresti, Constanta, Brasov, Sibiu, Pitesti, Ploiesti, Bacau, Buzau, Galati, Tulcea, Braila, Craiova, Iasi, Timisoara, Oradea, Cluj, Arad, Satu Mare, Baia Mare, Targu Mures, Suceava, Focsani, Buzau, Ramnicu Valceea, Alba Iulia, oriunde!
Pasul 1
Analiza gratuită a cazului!
Echipa noastră de specialisti va analiza cu foarte mare atenţie cazul dumneavoastră (vătămare corporală sau deces), după ce am primit toate actele necesare întocmirii unui dosar de despăgubire.
Pasul 2
Semnarea contractului!
Dupa analiza documentelor, vom semna contractul de mandat prin care împuterniciţi Asociatia noastră în vederea obţinerii de despăgubiri, iar în cazul în care nu deţineţi documentele necesare vă ajutăm să le obţineţi în cel mai scurt timp.
Pasul 3
Obţinerea despăgubirilor!
Asociația noastră va obţine despagubirea prin conciliere directă cu asiguratorul RCA, în urma parcurgerii procedurii extrajudiciare sau în instanţă în urma parcurgerii tuturor etapelor unui proces penal / civil.
Pasul 4
Încasarea despăgubirilor!
Veţi obţine despăgubirea pe care o meritaţi prin plata voluntară de către asigurator. Serviciile noastre se plătesc numai la finalul procesului de despăgubire, după ce intră banii în contul dumneavoastră. Despagubiri accidente , despagubiri rca.
Noi suntem răspunsul la problemele tale!
Asociatia Heracleea Despăgubiri Victime din Accidente Rutiere oferă Gratuit servicii de consultanță și asistență specializată în caz de daună !
Ai fost victima unui accident de circulație?
☎️SUNA ACUM 📞
0748055567
0727960854
0720735407
0745070822
asociatia.heracleea@yahoo.com
asociatiaheracleea.blogspot.ro
www.despagubirivictime.ro
Fb: Heracleea Heracleea