miercuri, 21 iulie 2021

 ASOCIATIA HERACLEEA DESPAGUBIRI VICTIME DIN ACCIDENTE RUTIERE!

⛔️ Ai cunoștință de producerea unui accident din care au rezultat persoane vătămate sau decedate? Noi ajutăm victimele să obțină despăgubirile care li se cuvin, de la asiguratorul RCA, a vinovatului de producerea accidentului.
Nu-ti mai neglija drepturile!
Echipa noastra de consilieri juridici, avocati si consultanti va informeaza corect si conform legislatiei in vigoare!
SUNTEM AICI
CONTACTAȚI-NE ACUM
O informare corectă este esențială pentru a construi un dosar imbatabil în instantă s au pe negocieri după caz. Află care sunt termenele legale ce trebuie respectate și cum poți Maximiza Valoarea Despăgubirii.
Fiecare zi contează!
ÎNCĂ NU EȘTI CONVINS?
Vezi ce spun clienții despre noi și verifică dosarele în lucru sau soluționate!
Pentru acordarea de despăgubiri accidente auto, nu este important nivelul economic al celui care solicită repararea prejudiciului, sau nivelul social și vârsta victimei, nu se va ține cont nici de posibilitățile financiare ale persoanei vinovate de producerea accidentului și nici ale asiguratorului.
În cazul unei vătămări corporale, alături de suferința fizică și psihică, alături de prejudiciul de agrement cauzat prin imposibilitatea desfășurării activităților normale, se produce o schimbare inerentă și în cadrul relațiilor familiale, în viața membrilor de familie care sunt nevoiți să acorde îngrijiri victimei. Atât societatea de asigurări, cât și instanța de judecată, pentru despăgubirea victimelor accidentelor rutiere vor lua în considerare toate suferințele fizice și morale, datorate nu numai îngrijirilor medicale, dar și reacțiilor sociale, incertitudinii, perturbațiilor intervenite în viața afectivă prezentă și viitoare a celui vătămat.
Misiunea nostră este de a acționa rapid și eficient în beneficiul clientului care se află într-o situație dificilă, prin obținerea celor mai avantajoase despăgubiri. Suntem 100% dedicați succesului, de aceea onorariul nostru este perceput doar după finalizarea unui dosar, adică după ce despăgubirea este în totalitate achitată de către societatea de asigurări, iar clientul nostru este recompensat și mai ales liniștit. Obținem despăgubiri corecte, care respectă toate drepturile persoanei vătămate, a moștenitorilor persoanei decedate, și recuperăm toate prejudiciile financiare cauzate de accidentul rutier, inclusiv spitalizare, materiale medicale sau rentă viageră.
Asociația Heracleea Despăgubiri Victime din Accidente Rutiere!!!
Ai fost victima unui accident de circulație?
☎️SUNA ACUM 📞
0748055567
0727960854
0720735407
0745070822
asociatia.heracleea@yahoo.com
asociatiaheracleea.blogspot.ro
Fb: Heracleea Heracleea