sâmbătă, 30 mai 2020


Asociatia Heracleea a pus bazele pieței de despăgubiri din România.
De 6 ani ajutăm oamenii care au avut de suferit ca urmare a accidentelor rutiere să își ceară drepturile. Cu sprijinul Asociatia Heracleea, o asociatie care are în spate experiența de multi ani în piața internațională a despăgubirilor , foarte multe persoane au primit despăgubiri în România.
Activitatea Asociatia Heracleea a schimbat piața de despăgubirilor din România, precum și legislația și practica judiciară în domeniu; fapt ce a dus la majorarea valorii despăgubirilor acordate de societățile de asigurări.
VĂTĂMĂRI CORPORALE
Ajutăm persoanele vătămate în accidente rutiere să obțină despăgubirile cuvenite din partea societății de asigurări la care șoferul vinovat de producerea evenimentului rutier a avut polița RCA. Vă putem ajuta să obțineți despăgubiri dacă:
·         Ați fost victima unui accident rutier în calitate de: pieton, biciclist, motociclist, pasager, șofer;
·         Ați fost rănit în urma unui eveniment rutier, de producerea căruia sunteți parțial vinovat (culpă comună);
·         Ați fost victima unui accident rutier petrecut în afara României;
Are dreptul să primească despăgubiri orice persoană implicată într-un eveniment rutier, care nu este considerată singurul vinovat.
Asociatia Heracleea va obține cea mai mare sumă de despăgubire pentru: șofer, pasagerii șoferului nevinovat, pasagerii șoferului vinovat, pietoni, motocicliști, bicicliști.
Vă putem ajuta să obțineți despăgubiri chiar dacă ați fost vătămat în urma unui eveniment rutier petrecut în urmă cu 3 ani.
ACCIDENT MORTAL
Vă ajutăm să obțineți despăgubiri în cazul în care ați pierdut pe cineva drag într-un accident rutier.
În această situație, persoanele îndreptățite să primească despăgubiri sunt apropiații persoanei decedate, atâta timp cât nu poartă culpa exclusivă pentru producerea evenimentului rutier. Asociatia Heracleea obține pentru dumneavoastră daune morale pentru compensarea pierderii suferite și vă recuperează cheltuielile.
Cine are dreptul la despăgubiri? – aparținătorii persoanei decedate în urma accidentului rutier: soțul/soția, părinții, copiii, frații/surorile, bunicii, nepoții, dar și alte persoane care au avut relații strânse cu victima. În cazul în care nivelul dumneavoastră de trai a scăzut, ca urmare a pierderii unei persoane apropiate, Asociatia Heracleea vă poate ajuta să obțineți o rentă.
Vă putem ajuta să obțineți despăgubiri, chiar dacă evenimentul rutier în urma căruia ați pierdut o persoană dragă a avut loc cu 5 ani în urmă.
OFERTA NOASTRĂ
ACCIDENTE RUTIERE PESTE HOTARE
Vă putem ajuta să obțineți despăgubiri dacă sunteți cetățean român și ați fost victima unui accident rutier petrecut în afara granițelor țării, dar nu sunteți singurul vinovat de producerea evenimentului.
ACCIDENTE RUTIERE ÎN ROMÂNIA
Vă putem ajuta să obțineți despăgubiri dacă ați fost victima unui accident rutier petrecut pe teritoriul României și nu sunteți singurul vinovat de producerea evenimentului.
ACCIDENTE RUTIERE - CETĂȚENI STRĂINI ÎN ROMÂNIA
Vă putem ajuta să obțineți despăgubiri dacă sunteți cetățean străin și ați fost victima unui accident rutier în România, să aveți forme de ședere legale și să nu fiți singurul vinovat de producerea accidentului.