sâmbătă, 30 mai 2020

  1. Respectarea legilor și reglementărilor în vigoare!
  2. Asociația Heracleea respectă legile și reglementările în vigoare;
  3. Toți colaboratorii, afiliații, profesioniștii, angajații și partenerii sunt obligați să respecte prezentul regulament, precum și normele morale, demnitatea umană a colectivității în ansamblul ei.
  4. Asociația Heracleea dorește să fie un membru de încredere și respectuos al comunității și respectă litera și spiritul legilor țării în care își desfășoară activitatea.
  5. Beneficiarii serviciilor
  6. Asociația Heracleea își propune să fie consilierul de încredere al persoanelor care au nevoie de asistență in urma accidentelor rutiere, actuală și potențială, din orice țară ar fi, și dorește să ofere servicii de înaltă calitate pentru a căuta soluții optime și eficiente pentru recuperarea prejudiciilor.
  7. Acționează cu devotament față de clienți, reușind să stabilească relații profesionale și întotdeauna să-și îndeplinească mandatul cu bună credință.
  8. Etica comportamentală
  9. Asociația Heracleea se angajează să conducă și să gestioneze serviciile oferite cu onestitate, integritate, loialitate și responsabilitate. Fiecare partener, angajat este obligat să se comporte ca un profesionist, relațiile cu clienții trebuie să se bazeze pe încredere reciprocă, iar cooperarea și comportamentul, caracterizate prin animozitate și conflict trebuie evitate. Toate activitățile se vor desfășura cu transparență și cu păstrarea confidențialității cu clientul.
  10. Asociația Heracleea interzice absolut donațiile de bani sau alte beneficii în favoarea persoanelor care lucrează în Administrația Publică, pentru a atrage un client, pentru a influența o decizie în favoarea lui sau pentru a obține prin orice circumstanțe informații utile pentru propria sa activitate.
  11. Valori fundamentale
  12. Valorile fundamentale ale Asociației Heracleea, prezentate mai jos, au marcat trecutul, au creat prezentul și vor ghida viitorul companiei.
  13. Acestea sunt valorile care oferă asociației un avantaj competitiv și îi permit să mențină o poziție de lider, chiar și într-un mediu în continuă schimbare.
  14. Partenerii trebuie să acorde atenție la nevoile și necesitățile persoanelor care suferă vătămări și care trec prin momente critice cu un impact emoțional puternic, oferindu-le asistență și reprezentare personalizată fiecăruia.
  15. Pentru a oferi fiecărui client un serviciu complet printr-o rețea de relații construite de-a lungul timpului, cu diferiți specialiști (medici legiști, experți, ingineri, consilieri juridici, etc.), care permit clientului/ vătămatului să beneficieze de reprezentare profesionistă pentru fiecare tip de daună suferită, Asociația Heracleea promovează următoarele valori fundamentale:
  16. Onestitate și transparență în relațiile cu persoanele asistate, cu care să mențină legături strânse și să le furnizeze cu celeritate informații despre activitatea Asociației Heracleea în administrarea dosarului propriu.
  17. Dezvoltare și creștere continuă prin acțiuni concrete de investiții constante, prin specializarea resurselor umane, perfecționarea continuă a angajaților și colaboratorilor.