miercuri, 21 iulie 2021

 ASOCIATIA HERACLEEA DESPAGUBIRI VICTIME DIN ACCIDENTE RUTIERE!

 Asiguram consultanta în întocmirea dosarului de dauna. Asistenta în negocierea despăgubirilor. Reprezentare în fata tuturor instantelor de judecata, inclusiv în executarea silita. Suntem alături de dumneavoastră pana va intra banii în cont!

Despăgubiri victime din accidente rutiere!
Suntem o asociatie specializata în obtinerea de despăgubiri pentru victimelor accidentelor rutiere. Precum și pentru persoanele prejudiciate în urma unui accident rutier. Va oferim gratuit consultanta juridica, informații utile, soluții juridice. Va îndrumam în vederea încasării banilor la care aveți dreptul, cu titlu de despăgubiri. Despăgubiri ce reprezinta daune morale și materiale. ASOCIATIA HERACLEEA va sta la dispoziție cu oferte de asistenta și reprezentare juridica pentru recuperări de daune din accidente auto. Soluțiile propuse de noi vor fi puse în practica doar după o analiza făcuta alături de clienții noștrii.
Despăgubiri
Dacă ești victima unui accident în care ai suferit o vătămare corporala, ori dacă ești soțul supraviețuitor. /mama. /tatăl. /fratele persoanei decedate, ce a fost victima unui accident rutier te putem ajuta primești despăgubirea materiale și. /sau morale la care ai dreptul.
Te ajutam sa obtii despagubiri ca urmare a suferintei incercate! Consultanta în întocmirea dosarului de dauna. Asistenta în negocierea despăgubirilor și reprezentare în fata tuturor instantelor de judecata. Suntem alături de dvs. pana va intra banii în cont!
Va asistam în toate dosarele deschise în legătura cu prejudiciul dvs. dauna, urmărire penala, prima instanta, apel, recurs, executare silita! Consultanta este gratuita! Te putem ajuta sa fii despăgubit!
Percepem un onorariu sub forma de onorariu de succes, recuperabil de la societățile de asigurări. Dvs. plătiți atunci când încasați despăgubirile. Onorariul nostru este plătit tot de asigurător.
Luptam împotriva conduitei necorespunzătoare a firmelor de asigurări. Va asistam cu toată priceperea și experiența de care dispunem. Daca negocierile nu se finalizează în avantajul clienților noștri, suntem gata de lupta în instantele de judecata.
Promovam și apăram interese clienților în cazul deceselor sau a vătămărilor corporale survenite în urma accidentelor auto. Asiguram o lupta continua privind recuperarea despăgubirilor datorate de asigurător. Avem experimenta și resursele necesare de a va reprezenta împotriva societăților de asigurări. Parcurgem toate procedurile extrajudiciare și judiciare pentru ca dvs. sa primiți despăgubirile materiale și morale la care ai dreptul.
Dispunem de o relevanta experiență în analiza și instrumentarea despăgubirilor datorate de asigurătorul RCA. Experiență ce privește și problemele juridice reclamate de instrumentarea/plata dosarelor de dauna. Va ajutam cu sfaturi și informații competente privind plata despăgubirilor acordate victimelor. Consultanta și asistenta juridica este oferita de ASOCIATIA HERACLEEA privind. :exercitarea dreptului la reparațiune pentru daune materiale-morale rezultate în urma accidentelor auto. Echipa noastră este formata numai din profesioniști în domeniu. Profesioniști care oferă soluții adaptate nevoilor clienților. Asiguram asistenta juridica la redactarea cererilor, acțiunilor în domeniul dreptului asigurărilor(,despagubiri victime)
Specialiștii nostrii vă vor proteja drepturile și vor lupta pentru obținerea despăgubirilor pe care le meritați cu revendicarea vătămării
Vătămarea corporală și decesul reprezinta punctul central al asociatiei noastre. Noi nu facem doar discuții despre reprezentarea clienților răniți.
Când aveți nevoie de reprezentare juridica în vederea obținerii despăgubirilor - aveți nevoie de un specialist cu o vasta experiența în materie de despagubiri.
Dacă ați fost rănit din neglijență într-un accident de mașină sau camion, trebuie sa aveți un specialist puternic pe partea dumneavoastră.
Vă vom ajuta la fiecare pas, colaborând cu medicii și cu alți experți medicali, pentru a determina gradul de vătămare și modul în care va afecta restul vieții
Echipa noastră va lucra cu experți în reconstrucția accidentelor pentru a determina cauza accidentului și unde se află greșeala. Vom urmări fiecare cale de compensare a prejudiciului în numele dvs.
Dacă ați fost rănit într-un accident auto, specialiștii noștri vă vor ajuta să primiți despăgubirile pe care le meritați.
Pentru a programa o consultare gratuită, sunați la numerele: 0748055567, 0727960854, 0720735407, 0745070822 sau contactați-ne online.
Daca ești victima unui accident rutier ori dacă ești soțul supraviețuitor, mama, tatăl ori fratele persoanei decedate. : ASOCIATIA HERACLEEA este asociatia specializata în obținerea despăgubirilor din accidente rutiere la care ai dreptul. Te ajutam sa primești banii la care ai dreptul. Echipa noastră de profesioniști iți oferă, în mod gratuit, informații, soluții practice și sfaturi utile.
ANII DE EXPERIENTA NE RECOMANDA IN DOMENIUL DESPAGUBIRILOR DIN POLITA RCA !
In caz de vatamari corporale s-au deces rezultate din accidente rutiere!
Dosare Civile
Deplasare la Domiciliu și Consultanță
Reprezentare prin Avocați
Expertiză Medico-Legală
Expertiză Tehnico-Judiciară Suplimentară
Taxă de Timbru Judiciar
Acoperire Cheltuieli în limita.
Pentru clienți cu puține zile de îngrijiri medicale sau vătămați ușor.
Negociere Directă cu Asiguratorul
Recuperare Rapidă a Banilor
Analiză Dosar
Redactare și Expediție Documente
Onorariu de Succes Mic
Acoperire Cheltuieli în limita .
Dosare Penale
Deplasare la Domiciliu și Consultanță
Reprezentare prin Avocați
Expertiză Medico-Legală
Expertiză Tehnico-Judiciară
Expertiză Psihologică-Judiciară
Acoperire Cheltuieli în limita .
CERE AJUTOR ACUM!
SUNA ACUM
0748055567
0727960854
0720735407
0745070822
asociatia.heracleea@yahoo.com
asociatiaheracleea.blogspot.ro
www.despagubirivictime.ro
fb: Heracleea Heracleea
Deplasare la Domiciliu și Consultanță!